AVUI A POL

CARTES AL DIRECTOR

 Per poder publicar una Carta al Director haureu de complir les normes establertes:

  • Haureu de fer-nos arribar els vostres missatges mitjançant un correu electrònic dirigit a info@pericosonline.com amb el vostre text annexat en un document de Word o similar.
  • D'acord a l'establert en la Llei Orgànica 15 / 1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades recollides seran incloses temporalment en una Base de dades d'ús exclusiu del nostre portal. Les vostres dades no seran en cap cas ni venudes ni cedides a tercers. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició podreu exercir-los mitjançant correu dirigit a info@pericosonline.com
  • Tots els correus han d'estar signats amb noms i cognoms, i incloure DNI, població de residència i un telèfon de contacte. Tot i això, només publicarem el vostre nom al peu de cada carta. No acceptem nicknames.
  • Us demanem brevetat i concisió en els vostres escrits. 
  • No s'acceptaran cartes que els seus continguts puguin ser considerats difamatoris, vexatoris, insultants, injuriosos o contraris a les lleis, incloent els que constitueixin apologia de la violència en general, o aquells que puguin suposar qualsevol violació dels drets de tercers. No s'admetran, per tant, comentaris amb contingut racista, sexista, homofòbic o que, en general, puguin interpretar-se com un atac discriminatori cap a qualsevol col·lectiu o minoria sobre la base d'aspectes com la nacionalitat, sexe, religió, edat, ideologia o qualsevol tipus de discapacitat física o mental.
  • PericosOnline es reserva el dret a no publicar totes aquelles cartes que no s'ajustin en aquestes condicions.
  • Les cartes no reflecteixen l'opinió de PericosOnline, sinó la dels autors de les cartes, i són ells els únics responsables de les opinions publicades.  
  • PericosOnline, arribat el cas, es reserva també el dret de rèplica. 

ploma.gifInstitucions catalanes, Turisme i el Barça (11/1/17)

Avui s'ha presentat una campanya de promoció de Catalunya. La campanya està promoguda per Turisme de Barcelona, que depèn de l'ajuntament barceloní, i el F.C. Barcelona.

El lema, en anglès, de la campanya és: If you feel F.C. Barcelona, you feel Catalunya.
La traducció al català és: Si tu sents el F.C. Barcelona, tu sents Catalunya.

Prou!!! Un cop més una institució catalana ninguneja l'Espanyol i la resta de clubs catalans, alhora que sense cap mena de rubor, pren partit i s'dentifica amb un club privat esportiu en concret.

El més greu del lema, és que sembla voler dir que si no ets del Barça, ja no sents Catalunya!!!

Si les institucions catalanes, pensen que ens cansarem de denunciar el seu partidisme culer i que a força de repetir-lo, ho deixarem estar per avorriment, van ben errats.

I tant que cansa haver de denunciar dia sí i dia també, aquests fets amb què les institucions polítiques del nostre país, semblen voler-nos dir que per a ells, sols hi ha una manera de ser català i que aquesta manera és ser del Barça.

Doncs no, nosaltres som de l'Espanyol, com hi ha ciutadans de Catalunya que són de la Penya, del Sabadell, del Girona, etc. i que fins i tot n'hi ha, SÍ N'HI HA!!!, que no volen saber res de res del futbol en particular ni de l'esport en general.

Aprofitem per a denunciar l'estranya casualitat que el nou disseny dels busos del Bus Turístic de Barcelona, que recorda el famós trencadís gaudinià, està fet amb la combinació dels colors blau i grana. Un altre cop!!!

Un cop més aquest col•lectiu crida als quatre vents i ho fa ben fort perquè el crit arribi a totes les nostres institucions que CATALUNYA ÉS MÉS QUE UN CLUB!!!

Col•lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria
Barcelona, 11 de gener del 2017ploma.gif Sobre l'article de Libertad Digital (10/1/17)

He llegit molt atentament l'escrit aparegut en l'adreça web detallada seguidament (http://www.libertaddigital.com/espana/2017-01-08/el-proceso-separatista-se-cuela-en-el-estadio-del-espanyol-1276590162/), i observo amb tristesa com una part dels nostres consocis, veu amb preocupació una pancarta (Catalunya la nostra nació, l'Espanyol el nostre club), que expressa un sentiment i una realitat. No crida ni a la violència ni a la xenofòbia i és respectuosa.

El terme nació, referit a Catalunya, està acceptat per la majoria de partits polítics democràtics catalans, i constato com ningú no critica l'article de Libertad Digital que està ple de mentides i manipulacions i l'efecte aconseguit és que semblen tenir raó i que nosaltres enaltim el terrorisme.
 
Estic preocupat i molt de poder tornar a veure esvàstiques i creus celtes en algun grup pretensiosament anomenat d'animació.

El nostre club, agradi o no agradi, és un club català i ha de ser tan transversal com la societat catalana.

La resposta, insults, amenaces, etc, em preocupa, com em preocupa que el club no s'adoni del moment històric en què ens trobem i que pugui esdevenir un reducte d'intransigents, anticatalans i merengons, inadaptats al país on viuen i on potser, fins i tot, han nascut. Això sí que em preocupa.

Els qui no volen política, són els primers a practicar-la i durant molts anys ho han fet amb la connivència dels nostres dirigents.

Visca l'Espanyol i Visca Catalunya!!!

Ernest Vilches Rull

<< Tornar Fer comentari 5754 | 0 | Imprimir | Enviar


 05/02/2018 'Gerard Pique, o el provocador compulsivo'. 'Dues preguntes i una consideració'.
 24/01/2018 'No solo de ilusiones vive el hombre'
 18/01/2018 'Una llàstima'
 02/01/2018 'No permitamos la manipulación'
 15/12/2017 Mañana será un gran día
 15/12/2017 Mañana será un gran dia
 13/12/2017 La fi d'un pacte i la crisi d'un projecte
 06/11/2017 'Carta oberta al club'
 11/10/2017 'Protestar pels horaris'
 21/09/2017 'Fins aquí arribo'
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 10