AVUI A POL

CARTES AL DIRECTOR

 Per poder publicar una Carta al Director haureu de complir les normes establertes:

  • Haureu de fer-nos arribar els vostres missatges mitjançant un correu electrònic dirigit ainfo@pericosonline.com amb el vostre text annexat en un document de Word o similar.
  • D'acord a l'establert en la Llei Orgànica 15 / 1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades recollides seran incloses temporalment en una Base de dades d'ús exclusiu del nostre portal. Les vostres dades no seran en cap cas ni venudes ni cedides a tercers. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició podreu exercir-los mitjançant correu dirigit a info@pericosonline.com
  • Tots els correus han d'estar signats amb noms i cognoms, i incloure DNI, població de residència i un telèfon de contacte. Tot i això, només publicarem el vostre nom al peu de cada carta. No acceptem nicknames.
  • Us demanem brevetat i concisió en els vostres escrits. 
  • No s'acceptaran cartes que els seus continguts puguin ser considerats difamatoris, vexatoris, insultants, injuriosos o contraris a les lleis, incloent els que constitueixin apologia de la violència en general, o aquells que puguin suposar qualsevol violació dels drets de tercers. No s'admetran, per tant, comentaris amb contingut racista, sexista, homofòbic o que, en general, puguin interpretar-se com un atac discriminatori cap a qualsevol col·lectiu o minoria sobre la base d'aspectes com la nacionalitat, sexe, religió, edat, ideologia o qualsevol tipus de discapacitat física o mental.
  • PericosOnline es reserva el dret a no publicar totes aquelles cartes que no s'ajustin en aquestes condicions.
  • Les cartes no reflecteixen l'opinió de PericosOnline, sinó la dels autors de les cartes, i són ells els únics responsables de les opinions publicades.  
  • PericosOnline, arribat el cas, es reserva també el dret de rèplica. 

ploma.gif19/12/16 Sr. Entrenador:

En primer lugar quisiera mostrarle mi respeto y admiración por su trayectoria profesional, tanto cómo jugador cómo entrenador y muy especialmente por la labor que está Ud. desarrollando en nuestro estimado club. 

No obstante el motivo principal de la presente no es éste, sino el de intentar transmitirle mi malestar por su actuación una vez finalizado el derby de éste pasado fin de semana.

En concreto me refiero a las imágenes que pude ver por televisión en las que salía Ud. conversando amigablemente, sonriendo e incluso abrazándose con jugadores del FCB, así cómo a sus declaraciones en rueda de prensa alabando al eterno rival de nuestro club y comentando que su hijo es seguidor del FCB y que le pide la camiseta de uno de sus jugadores.

Puedo entender perfectamente que es Ud. un profesional y además un amante del "Fair Play", la cual cosa tengo por segura. Pero creo que no ha entendido Ud. aún lo que significa ser del Espanyol.

El Espanyol fue fundado en el año 1900 por jóvenes estudiantes de la universidad de Barcelona, que además le dieron el nombre a nuestro club para diferenciarlo del FCB, fundado e integrado por extranjeros.

Lamentablemente no puedo hacer constar en ésta carta toda la lista de agravios que he conocido a lo largo de mis 44 años de vida por parte del FCB de manera directa o indirecta (medios de comunicación, instituciones públicas, personas varias, etc.) hacia nuestro club, porque en vez de una carta necesitaría escribir un libro.

Créame Sr. Entrenador si le digo lo difícil que es ser del Espanyol y por consiguiente lo que significa para nosotros nuestro eterno rival.

Cómo le he escuchado a Ud en diversas ocasiones decir que trabaja para la afición, para transmitir, para agradar. Espero que la presente le haga reflexionar, porque creo no equivocarme al decir que somos muchos los aficionados de nuestro club que nos hemos sentido decepcionados por su actuación post partido del pasado domingo.

Sin nada más que decirle, me reitero en mi admiración y respeto por su persona y por supuesto le animo a que continúe con su labor al frente de nuestro equipo y que espero pueda traer los mayores éxitos posibles.

Para cualquier duda, consulta o aclaración quedo a su entera disposición.

Atentamente,

Jordi DAVID FOSCH

Socio 7.472


ploma.gif    20/12/16 La puta de cabaret

Diumenge de derbi, tot feia pensar que seria un partit intens i potser més igualat que el d'altres anys.

No és, de moment, un partit de la nostra lliga. Però el màxim rival ciutadà s'ho mereix.

Em van agradar els comentaris d'Iniesta: "me gusta más con el Espanyol que con el Madrid", gran tipus i millor jugador el manxec. I em va agradar el "fair play" del nostre entrenador, cosa què no va agradar a molts pericos. Abraçades amb Messi i Suárez, tot això forma part de l'anecdotari d'un derbi.No em va agradar la mala educació de Luís Enrique, malcarat com sempre i vulgarment un pinxo de barri.

Dit això i reconeixent la derrota.

Les imatges de la grada d'animació del Camp Nou, eren lamentables, recordaven els temps més foscos de Sang Culer, Boixos Nois o els Brigadas Blanquiazules. Càntics i pancarta denunciables. Vull pensar que no anem enrere. El nostre club està treballant per a excloure aquests energúmens feixistes i tanmateix, la directiva del Barça, en torna a permetre-hi l'entrada. És en Bartomeu un pallús???

Diego López va haver de retirar-se per una topada amb Luís Suárez, qui a part de mossegar, entra al límit en les jugades; mentrestant a la grada sonaven crits de "písalo, písalo" i "puta de cabaret".
I aleshores arriba el 4-1. Us imagineu Messi trencat per una entrada i que alhora sonin crits de "písalo, písalo"???

La temporada passada el derbi, al RCDE Stadium, va acabar amb empat a zero i segons els cracks culers la intensitat dels jugadors de l'Espanyol, va ser excessiva. La premsa va engegar una campanya contra l'Espanyol.

Desitjo sancions contra el Barça, com es va fer aleshores, contra l'Espanyol. I pel que fa a les putes de cabaret respecte, tenen un problema. Ja s'ho faran!!! Ja no som la Ventafocs, vull orgull i dignitat en el nostre equip i espero que aquests valors no els perdem.

Ernest Vilches Rull

<< Tornar Fer comentari 6356 | 0 | Imprimir | Enviar


 05/02/2018 'Gerard Pique, o el provocador compulsivo'. 'Dues preguntes i una consideració'.
 24/01/2018 'No solo de ilusiones vive el hombre'
 18/01/2018 'Una llàstima'
 02/01/2018 'No permitamos la manipulación'
 15/12/2017 Mañana será un gran día
 15/12/2017 Mañana será un gran dia
 13/12/2017 La fi d'un pacte i la crisi d'un projecte
 06/11/2017 'Carta oberta al club'
 11/10/2017 'Protestar pels horaris'
 21/09/2017 'Fins aquí arribo'
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 10