AVUI A POL

L'anònim per Manel Garcia

Fent canvis

Sóc partidari de si una cosa va bé no la toquis, sinó, per aconseguir resultats diferents, fes coses diferents, i crec que ha arribat el moment perquè Quique comenci a introduir canvis a l'11 titular i un d'ells ja el farà, però per obligació.

Després de l'expulsió d'Hermoso l'última jornada, veurem si la alternativa la pren Naldo o Oscar Duarte a l'eix de la defensa. El de Costa Rica ha debutat aquesta temporada amb la seva selecció i encara no ho ha fet amb nosaltres, i Naldo els 45 minuts que va jugar davant l'Alavés em va agradar, per tant crec que serà l'escollit per Quique. A la porteria, tot hi que penso que Diego es un porter molt TOP, Pau ha estat magnífic el que portem de temporada i no hi ha raons per que perdi la titularitat.

Però on crec que sí que hauria de provar coses noves Quique, és a la zona atacant, i a qui ha de fer encaixar és a Sergio García.

És cert que el problema no és que jugui ell, sinó qui s'ha de quedar a la banqueta, però quan Sergio García és al camp passen coses. Encara no ha vist porteria però com aguanta la pilota o com porta de bòlit a la defensa és per provar-lo davant, i a la seva posició. Sergio no és extrem, Sergio ha de jugar pel centre: o davanter o de mitjapunta.

A part dels canvis en l'equip titular, crec que també ha de portar altres revulsius convocats, i pot ser moment de fer entrar en dinàmica a Hernán, doncs sortint des de la banqueta ha demostrat (l'any passat) que pot revolucionar el partit.

Diumenge sortirem de dubtes i veurem què ha pensat Quique per intentar tallar la dinàmica del València.

Manel García

@soymanel_man