AVUI A POL

L'anònim per Manel Garcia

Torna la Copa

Arriba la Copa, una competició que aquest segle no se'ns ha donat malament, tot i que ja han passat 11 anys des de la victòria al Bernabeu contra el Zaragoza per 4-1.

Aquest any la plantilla és bastant extensa, i potser és el moment de veure a jugadors que poden ser importants, tenir minuts competint contra un equip que l'any passat va estar a punt de pujar a Primera; per tant, tot i que hem de ser favorits, no és un partit fàcil.

Tinc ganes de veure a Sergio García des de l'inici i jugar un grapat de minuts, perquè després de veure'l als últims partits, crec que només li falta un puntet de forma. Sempre el recordo molt "fallón" al principi de les temporades però quan es posi a to, crec que encara li queden anys de bon futbol.

Un altre jugador que també tinc ganes de veure és Hernán Pérez, que ha passat de ser molt important fa un parell de temporades, inclòs principi de l'anterior, a no jugar res. Actualment Baptistao, que per fi va tornar a marcar la setmana passada, és l'amo de l'extrem dret, després de que Quique hagi desistit (per fi) de posar a Jurado en banda, tot i que anecdòticament, el gol del brasiler va venir per un centre mil•limètric del andalús des de la banda dreta. El perfil d'Hernán és diferent al de Baptistao i crec que el seu rendiment pot tornar a ser molt bo sempre i quan tingui la confiança suficient del mister, i la Copa pot ser un bon moment perquè el paraguaià doni un pas endavant i així Quique torni a comptar amb ell per la lliga.

És bon moment doncs, per veure a varis jugadors, tot i que no té pinta que Quique faci gaires rotacions, ja que ha dit que repetiran jugadors que van competir contra la Real el passat Dilluns. Sembla que Dídac també tindrà la seva oportunitat al lateral esquerre; les dues estonetes que ha jugat ha estat a l'extrem (canvi per Piatti), i per fi demà apunta al lateral, potser per darrere de Granero, tot i que espero veure al madrileny al mig del camp fent de Darder.

Per últim, espero que jugadors com Roca i sobretot Melendo també tinguin la seva oportunitat; sembla que Melendo és aquell jugador que encara no ha acabat d'explotar però fa pinta que en el moment que ho faci en un partit, ho farà en tots.

Avui pericos, torna la Copa, la competició que no se'ns ha donat malament en els últims anys, i és també moment de veure jugadors cridats a tenir més minuts dels que estan tenint ara.

Manel García

@soymanel_man