AVUI A POL

EDITORIAL

GESTIONAR LES EMOCIONS

Possiblement, davant l'Atleti ha estat on s'ha vist una millor versió de l'Espanyol, tant dissabte com al Calderón. La diferència entre els dos equips va ser l'eficàcia dels seus puntes, perfectament visualitzable en el gol de Griezmann i l'errada de Baptistao. Aquesta és la raó essencial d'una derrota justa o no, però on l'equip no va ser inferior en cap cas a tot un Atlético de Madrid, candidat ferm per a la Champions. Seguim lluitant per ser millors tot i les dificultats per assolir premi, la qual cosa demostra que no estem abaixant els braços abans d'hora. Això principalment és el que cal rescatar d'un partit que enceta una setmana trepidant, amb la visita de demà i el derbi de fons. 

El Molinón és possiblement el pitjor camp per visitar aquesta setmana. Els asturians són a quatre punts de sortir del descens i el Leganés juga contra un Las Palmas que ahir ja es va salvar. Ens esperen sabent clarament que som l'últim tren. La darrera esperança. Trobarem una ciutat conjurada per treure al seu equip del pou. És un estadi calent que s'omplirà. Si l'Espanyol no actua amb cap i iguala el cor que hi posaran els sportinguistes, perdrà el partit. Emocionalment, aquest compromís és encara més complicat que el Derbi, sobretot perquè hi ha el propi Derbi a l'horitzó que ho eclipsa poc. Hem de trobar prou motivació per saber estar a l'alçada d'aquest partit, però també prou calma per saber aprofitar els nervis dels de Rubi. És un partit d'homes, però d'homes intel·ligents.

Després del que va passar ahir al Bernabéu, el Derbi s'ha complicat encara més. Serem assetjats per terra mar i aire per tot l'exèrcit mediàtic i institucional en la prèvia, durant el partit i possiblement després, fins i tot si perdem. Tot està ja preparat perquè així sigui. Ho sabem també i sabem que igual que al partit de Gijón cal sortir motivats però conscients, davant del Barça no ens cal motivació extra i tampoc no ens podem passar de frenada. És un partit molt important per la nostra gent, que té aquesta data en vermell al calendari d'ençà que es va sortejar, però la gestió de les emocions serà clau. Si l'equip segueix en la seva línia de serietat defensiva i aconsegueix ser eficaç al davant, tindrem opcions. L'estadi serà un esclat a la seva esquena empenyent-los a la victòria

PericosOnline

@PericosOnline        


 24/12/2017 ARA SI, BON NADAL!
 02/10/2017 PERDONAR I PERDRE
 25/09/2017 EVOLUCIÓ I CONSISTÈNCIA
 15/05/2017 ESPERANT L'EPÍLEG
 17/04/2017 GUANYAR SENSE HORITZÓ
 10/04/2017 TORNA L'OPTIMISME
 05/04/2017 QUIQUE ES VA EQUIVOCAR
 03/04/2017 SAN MAMÉS: PROHIBIT PERDRE
 20/03/2017 DE NOU, LA PLANIFICACIÓ
 13/03/2017 VERTEBRANT L'EQUIP
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 17