AVUI A POL

EDITORIAL

LA PRIMERA GRAN VICTÒRIA

La d'ahir va ser la primera gran victoria de la temporada. Per primer cop en el que portem de competició, l'Espanyol aconseguia vèncer a un rival molt superior, probablement al millor conjunt de la lliga. Però encara que no es pot obviar que la sort arbitral ens va somriure, no es pot batre a un Sevilla ni tan sols amb inferioritat si no es fa un grandíssim partit. L'equip va ser capaç d'anul·lar al Sevilla i superar-lo, així com superar alhora la versió de si mateix mostrada als anteriors partits com a local. Quique deia a la prèvia que l'equip no estava encara preparat pel partit perfecte, i el d'ahir tampoc ho va ser, però sens dubte va marcar el camí per arribar-hi. 

La victòria va arribar amb una barreja de l'habitual prudència defensiva i amb prou intel·ligència per saber com fer mal al rival. Els minuts finals del primer temps i els minuts inicials del segon van condensar càlcul i ambició. No es va deixar anar l'Espanyol en cap moment, però indiscutiblement va fer la passa endavant en el moment precís. Una victòria que encara te millor regust quan ve aparellada d'aparicions fulgurants com les de Marc Navarro, la confirmació de talents de la casa com Gerard Moreno, o la constatació que aquest equip, en línies generals, te encara marge de creixement. I amb l'aclamat Falete García miran't-ho des de la graderia, costa poc començar a somiar.

Després d'aquest triomf queda demostrat que l'Espanyol no pot fer una altra cosa que mirar endavant. La setena plaça, que pot tenir premi, és a un partit de distància. Cal anar a buscar-la sense ansietat però amb decisió. Tota polèmica o debat sobre els objectius presents o futurs de l'entitat queda condensada en una sola frase: l'Espanyol no pot tenir com a objectiu una plaça inferior o igual a la que ja ocupa. Ahir va ser un gran dia. En volem més.

PericosOnline

@PericosOnline      


 24/12/2017 ARA SI, BON NADAL!
 02/10/2017 PERDONAR I PERDRE
 25/09/2017 EVOLUCIÓ I CONSISTÈNCIA
 15/05/2017 ESPERANT L'EPÍLEG
 24/04/2017 GESTIONAR LES EMOCIONS
 17/04/2017 GUANYAR SENSE HORITZÓ
 10/04/2017 TORNA L'OPTIMISME
 05/04/2017 QUIQUE ES VA EQUIVOCAR
 03/04/2017 SAN MAMÉS: PROHIBIT PERDRE
 20/03/2017 DE NOU, LA PLANIFICACIÓ
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 17