AVUI A POL

Fairplay per Jordi Pineda

Cansat de Thievy

Ja portem massa temps amb el tema Thievy, i cansa. Cada estiu es converteix en un serial quan després de tornar de la seva cessió s'han de fer mans i mànigues per trobar-li una sortida. Per conservar la seva dignitat hauria d'haver deixat el club de forma voluntària fa temps, però no ho ha fet, i malauradament el continuem tenint aquí.

Les seves declaracions i piulades a Twitter en el seu dia insultant a Catalunya i sobretot a l'Espanyol, el club al qual per desgràcia encara pertany i el que li ha permès esdevenir futbolista professional, ja haurien hagut de ser suficient, per com he dit abans, que ell haguera renunciat al seu contracte restant amb el club per mantenir l'amor propi, i l'haguera abandonat. Però tampoc cal passar per alt ni les seves declaracions quan va sortir cedit a Anglaterra l'estiu de dos mil catorze ni les seves reiterades absències als entrenaments als quals havia d'assistir l'estiu passat a l'inici de la pretemporada que li van costar una fortuna en multes i que van ser un acte més d'indisciplina i irresponsabilitat dels molts que han fet que s'hagi guanyat a pols el desamor del club que l'ha vist créixer.

La qüestió és que ni ell va renunciar al seu contracte ni el club el va rescindir, i ara, després de finalitzar una nova cessió gens profitosa, com gairebé totes, ha tornat a l'Espanyol, on fins i tot entrena, perquè lògicament no troba cap equip que el vulgui acollir.

Com deia Víctor Sánchez fa poc, ara sí que s'està comportant com un professional, però ja és tard, perquè el que està clar és que durant molt temps no ho ha fet, faltant el respecte en nombroses ocasions al club i a l'afició, i per tant, aquest jugador, després de tot, és indignant que es torni a enfundar la samarreta de l'Espanyol, encara que sigui la d'entrenament, i que torni a trepitjar la gespa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

És cert que és un futbolista ràpid, amb tècnica, i que no desentona a Primera Divisió, si bé és veritat també que tampoc ressalta per sobre la resta, però pel seu complicat caràcter s'ha guanyat acabar sent un bluf.

Ni el vestidor el vol, ni l'afició el vol, ni ell ens vol a nosaltres pel que ha demostrat amb les seves constants sortides de to, per tant, que fa encara a aquí? De fet em pregunto, per què encara hem d'estar parlant d'ell?

Jordi Pineda 

@JordiPineda23 


 31/08/2017 Un verano muy blanquiazul
 15/08/2017 Límit Salarial, fitxatge estrella
 20/06/2017 Futbolistes, més que noms
 30/04/2017 Així vaig veure jo la pistola de fogueig
 28/04/2017 Ca n'Orgul
 30/03/2017 Valorar la feina fosca
 06/03/2017 El dilema d'Europa
 04/02/2017 Abonats a fer el ridícul
 02/01/2017 Rebutgem la cara i ens quedem la creu
 18/12/2016 Els veïns, retratats
1 | 2