AVUI A POL

Petits Accionistes per APMAE

L'Espanyol en venda, oportunitat o risc?

Acostumats al "El que avui és blanc demà pot ser negre" des de l'APMAE hem preferit estar a l'expectativa de veure què és el que finalment succeïa amb dos temes socioeconòmics vinculats al nostre Espanyol.

Per una banda la forta retallada en el pressupost de l'equip femení, sobre el que farem un acte públic previst pel proper mes de setembre, i com no, les negociacions per a la venda dels paquets d'accions propietat dels ex-presidents Daniel Sánchez-Llibre i Ramon Condal, i potser, el d'algun altre accionista de referència.

Mentre escric aquestes línies no s'ha produït cap novetat (almenys que hagi aparegut als mitjans de comunicació) en les darreres setmanes, a l'espera de que finalment quedí aclarit si la venda centralitzada dels drets de TV entra en vigor aquesta temporada o la vinent.

Uns dels càntics dels aficionats del Colo-Colo es "Los tecnicos se van, los jugadores pasaran, la hinchada quedarà". També tard o d'hora marxen els directius, però certament els aficionats, la part més important del futbol però alhora la més menystinguda, es queden, en el nostre cas des de fa 115 anys, i els que han de venir.

Tot i que en una data més tardana del que ens hagués agradat, hem volgut que el perico de grada pugui dir la seva opinió al respecte (el perico de llotja ja té els seus mecanismes per fer-ho) pel que us convidem no només a assistir, sinó que també a participar, en el col•loqui que sobre aquest tema, un dels més importants de l'Espanyol en els darrers anys, organitzem el proper dilluns 13 de juliol de 2015 a la Sala de Conferències del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants, entrada pel Carrer de Sants 79 de Barcelona, amb el títol "L'Espanyol en venda, oportunitat o risc?".

L'acte estarà moderat pel periodista del Diario As Iván Molero, l'ex candidat a la presidència del RCD Espanyol Arnau Baqué, el president de la Penya Economistes Pericos Josep Lluís Masriera i jo mateix.

Alhora que presentarem el llibre editat per nosaltres "L'economia de l'Espanyol per a no economistes 4, Informe APMAE Temporada 2013/14" amb les dades econòmiques del darrer exercici tancat i aprovat en junta d'accionistes, i que creiem que pot ser de gran ajuda per entendre la situació financera de l'Espanyol i el perquè d'una possible venda.

Donat que l'aforament de la sala és limitat, i per facilitar l'organització de l'acte, preguem que qui vulgui assistir ens faci arribar un correu electrònic a l'adreça apmae@apmae.net.

US HI ESPEREM.

Ferran Marín

 


 18/12/2017 Contant els comptes
 16/06/2017 Després de l'hoquei, seguim amb el vòlei?
 20/03/2017 Fem seccions?
 27/07/2016 Compra de acciones: información de servicio
 20/06/2016 Participa del sueño
 18/05/2016 Vols fer-li una pregunta a Ramon Robert?
 05/02/2016 El nomenament de consellers per cooptació
 16/12/2015 Per què votarem no... un altre cop
 27/11/2015 De comptes i de càncer
 02/09/2015 En el nom de la seguretat
1 | 2 | 3