AVUI A POL

EDITORIAL

ESPERANT L'EPÍLEG

Jugar sense competitivitat desposseeix de sentit a la competició, i això es va poder comprovar al partit contra el València on l'equip va tenir menys eficàcia de l'habitual i més dissort però sens dubte és un partit que no es pot explicar sense l'absència d'una motivació real i diàfana. La vuitena plaça no funciona ni com a premi de consolació, i tanmateix, encara és un objectiu a l'abast. No aconseguir-ho no significarà cap daltabaix, però no ens enganyem, veure a Alavés i Eibar per davant quan acabi la competició, subratllarà encara més la impressió que aquesta temporada hem fet molt curt amb el que es podria haver aconseguit.

Ens queda l'epíleg de Granada per fer tot el balanç i encara que podem fer-ho en línies generals sense dependre exclusivament de la posició final, sí que pot acabar d'arrodonir la nota. Especialment perquè venim d'un partit decebedor -sembla increïble que aquest València, el més fluix en anys, ens hagi tret els sis punts de la temporada- i en el qual s'ha notat que no hi havia prou motivació per aconseguir els tres punts. I tal cosa ens pot tornar a passar a Los Cármenes. Estàvem segurs que una victòria a Cornellà vindria aparellada d'una altra a Granada, però la realitat és que ara hi ha seriosos dubtes d'endur-nos un triomf que contribuiria a dulcificar el tancament del curs. Insistim, les impressions de la temporada ja són clares a grans trets, però pujar aquestes dues posicions i quedar just a sota de les places amb premi, donaria més sentit a l'any viscut.

De tota manera, i al marge del que acabi passant en aquest darrer episodi, cal donar per bona la temporada, fet que caldrà analitzar més exhaustivament en els dies vinents. L'interès de l'espanyolisme no es concita en si la posició final serà vuitena o desena, sinó en les esperances dipositades pel proper curs, on és confia en el creixement que experimentarà l'equip. S'esperen bons reforços i acabar de completar una plantilla que pugui viure la temporada vinent pendent d'emocions més atractives que acabar de maquillar la temporada pujant un parell d'esglaons més o menys. La temporada vinent, volem Europa.

PericosOnline

@PericosOnline         


 24/12/2017 ARA SI, BON NADAL!
 02/10/2017 PERDONAR I PERDRE
 25/09/2017 EVOLUCIÓ I CONSISTÈNCIA
 24/04/2017 GESTIONAR LES EMOCIONS
 17/04/2017 GUANYAR SENSE HORITZÓ
 10/04/2017 TORNA L'OPTIMISME
 05/04/2017 QUIQUE ES VA EQUIVOCAR
 03/04/2017 SAN MAMÉS: PROHIBIT PERDRE
 20/03/2017 DE NOU, LA PLANIFICACIÓ
 13/03/2017 VERTEBRANT L'EQUIP
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 17