AVUI A POL

FUTFEM: EL FEMENÍ CAU PER LA MÍNIMA ENFRONT L'ATLÉTICO

06/12/2017
Les blanc-i-blaves han plantat cara al líder fins el gol de Mónica Hickmann en el 78'. Abans del partit, més d'un miler de persones han participat en la primera festa del futbol femení.

Redacció, 20:30h Més d'un miler de persones han respost a la crida del club participant en la gran festa del futbol femení que ha tingut com a escenari la Ciutat Esportiva Dani Jarque; una manera de mostrar el seu suport a aquesta secció que necessita saber que l'afició blanc-i-blava valora la seva feina, i que ve a confirmar que tot i les dificultats que ha hagut de patir en un rpassat recent té present i sobretot, molt de futur. Des de primera hora de la tarda, els assistents han gaudit de les diferents activitats que s'han organitzat a les instal·lacions blanc-i-blaves, i han pogut obtenir autògrafs i fotografiar-se amb les jugadores del primer equip. Una altra manera de mostrar el suport a la secció ha estat fer-se socis i sòcies del femení, a la carpa habilitada a tal efecte.

La jornada tenia també el seu vessant competitiu amb motiu del partit entre les jugadores de Joan Bacardit i l'Atlético de Madrid, líder de la competició. Les blanc-i-blaves, deliroses per oferir un triomf als assistents després d'una jornada festiva, han plantat cara fins que a poc més de 10 minuts pel final la matalassera Mónica Hickmann ha decantat la balança.