AVUI A POL

PAU LÓPEZ: 'JO NO TINC DATA LÍMIT'

06/12/2017
El meta diu que ell no s'ha marcat cap límit per dir sí o no. Sobre si es veu l'any vinent aquí recorda que ja ha dit on està la seva felicitat. Sobre l'amenaça de la suplència, recorda: "És el míster qui decideix i respectaré tant una cosa com l'altra"

Redacció, 13:15h Diumenge passat, després de la derrota a Eibar i d'encaixar tres gols, Pau López va dir que en l'últim en el que pensava era en el tema de la seva renovació, evitant així pronunciar-se sobre el tema del seu futur; però avui, en sala de premsa, no ha pogut escapar a les preguntes al voltant d'aquest tema que preocupa a l'espanyolisme, sobretot veient com no es resol mentre segueix un preocupant compte enrere abans que s'esgoti el termini de temps marcat per l'entitat; ha respost ja a la proposta del club, o s'ha donat ell un marge de temps?: "No hi ha un límit, una data en que s'hagi de dir sí o no".  Pel que fa a aquesta amenaça d'haver de deixar l'onze i cedir el seu lloc sota pals si no renova, ha insistit que "al final el míster és qui decideix, i fins ara ha decidit que he de jugar jo. Jo em centro en entrenar, ell és qui mana i respectaré tant una cosa com l'altra. Tots els jugadors estem obligats a entrenar al màxim per quan el tècnic esculli, hem de donar el màxim per tal que el tècnic busqui el millor per l'equip. Des del club diuen això de la data? Jo no tinc data". "Si em veig l'any vinent a l'Espanyol? Ja he dit on està la meva felicitat, ja veurem què passa; ja vaig dir fa un mes que estava feliç d'estar aquí, veurem...", ha reblat.

Malgrat el seu magnífic rendiment aquest curs, considera que "encara tinc marge de millora; he crescut en relació amb l'equip que hi ha, quan tens un que competeix i li creen poques ocasions fa que la teva actuació sigui més fàcils, surts realçat si estàs envoltat de bos jugadors. Tinc una llista inacabable de coses que puc millorar, tinc 22 anys".

Pel que fa a al situació de l'equip i què li falta per arrencar, es lamentava de l'oportunitat desaprofitada davant Alavés i Eibar, dos rivals en teoria assequibles, per fer l'esperat pas endavant; en qualsevol cas, ha insistit que "del 15 al set hi ha quatre punts, són aquest dos partits que pots guanyar seguit i fan canviar la dinàmica. No volem estar en la situació en que estem ara, entrenem cada dia per revertir-la i que l'equip estigui on mereix estar".

Davant aquest escenari, el partit de dilluns enfront del Girona, l'equip de la seva terra, es presenta determinant pel futur immediat de l'equip:  "És un partit important per la circumstància en la que estem. Personalment és un partit macot també per mi, me n'alegro que estiguin a Primera i que els vagi tot molt bé però que dilluns  no tinguin un bon dia, que puguem guanyar i revertir aquesta situació. Intentarem donar-ho tot per aconseguir els tres punts, fer el saltet que ens falta i agafar sensacions. Crec que l'equip està capacitat per estar més amunt. Si el perill més gran és l'angoixa, els nervis? El partit del Getafe sabíem que calia guanyar sí o sí, i et pots arribar a precipitar. A casa estem units amb l'afició i sempre ajuda. El d'a fora de casa, diria que tret de dos partits l'equip juga bñe i suma, ens falta el pas davant rivals de la nostra Lliga que si haguéssim guanyat s'hauria produït aquest salt. L'equip necessita guanyar i sentir-se còmode, i axiò arribarà a partir de les victòries".