AVUI A POL

EL PROJECTE SOMIAT ENTRA EN COL·LISIÓ AMB LA REALITAT

06/12/2017
El full de ruta de l'Espanyol de Chen i Quique dóna símptomes d'esgotament, que van arrencar a l'estiu amb els fitxatges, i es tradueixen en el joc i els resultats.

Redacció, 7:30h Fa amb prou feines deu dies, en la vespra de rebre al Getafe, a Quique Sánchez Flores se li preguntava directament. Es veu vostè en l'Espanyol la propera temporada? "No parlaré de mi", va ser la primera reacció de l'entrenador, qui tot seguit va donar una de freda i una de calenta. "El projecte és bonic", va ressaltar. I va afegir que "les bases estan dissenyades, treballades, i això és el més important". A Quique li resta un any de contracte, fins a 2019, però just quan s'acosta a l'equador del seu projecte, aquest i el propi tècnic mostren els primers símptomes d'esgotament. La resta de la notícia, la podeu llegir a AS.com 

Els resultats no estan els esperats aquest segon any de projecte; el tècnic ha estat qüestionat per les seves declaracions després de perdre davant l'Eibar: "Tenim el desè pressupost i estem en una Lliga que va del setè a quinzè. Aquí anem a moure'ns tota la temporada". Com recorda AS, el 3 de novembre vapronunciar altres de molt diferents, "cap amunt no veig els límits de l'equip". Així doncs, el que va dir a Ipurua denota conformisme o realisme?

banner.png