AVUI A POL

LA PROJECCIÓ DE L'ESPANYOL FORA DONARIA 8 PUNTS EN TOTA LA LLIGA

06/12/2017
En set sortides, l'Espanyol ha sumat tres punts de 21 possibles, sense victòries. Fa un any, ja portava 12. És el segon pitjor bagatge a domicili de l'era Cornellà.

Redacció, 7:30h La derrota a Ipurua no solament deixa a l'Espanyol quinzè i amb males sensacions, sinó també amb un bagatge a domicili preocupant. En el vestuari assumeixen que l'equip mostra, incomprensiblement, dues cares molt diferents a Cornellà i fora. I els números ho demostren: en set sortides, el conjunt perico només ha sumat tres punts, cap victòria. Una projecció que, d'extrapolar-se al que resta de Lliga, deixaria a l'Espanyol amb vuit raquítics punts a domicili al final de la temporada. La resta de la notícia, la podeu llegir a AS.com 

Després d'empatar a Sevilla, Vila-real i Anoeta i caure com era previsible contra Barcelona i Real Madrid, enfront Alavés i Eibar ha arribat la desfeta. Per si això fos poc, l'equip només ha anotat tres gols fora, dos de Leo Baptistao i el que el diumenge es va anotar Sergi Enrich en pròpia meta.

banner.png