AVUI A POL

EL CALENDARI DICTARÀ SENTÈNCIA

06/12/2017
L'equip ha de reaccionar en els tres propers encontres si vol evitar la possibilitat de passar el Nadal en zona de descens; no es plantejarien decisions dràstiques tret de desastre.

Redacció, 7:30h Ara mateix, hom podria definir la situació que es viu al club com de calma tensa. Com us explicàvem ahir, al si del club hi ha preocupació per la situació de l'equip, i un cert malestar amb Quique tant per les seves paraules a l'entorn del pressupost com per la gestió que està fent de la plantilla, però encara es confia que l'actual deriva sigui quelcom conjuntural i arribin per fi els resultats. El club no es plantejarà decisions dràstiques excepte desastre; això sí, el moment de l'entrenador és delicat, ja que en portes de l'arribada de Chen Yansheng i d'una junta a celebrar el 18 de desembre on haurà d'explicar l'estat d'un projecte que comença a donar símptomes d'esgotament, una concatenació de mals resultats podria tibar la situació.

L'equip va començar a preparar ahir a la tarda el partit del Girona, que agafa aires de final. Es va poder veure ja sobre el terreny a Sergio Sánchez, que ha començat de manera gradual a exercitar-se fora del gimnàs i està previst que en les pròximes hores es vagi incorporant de forma gradual al grup. Per contra, Sergio García i Javi López van estar tota la sessió fent un treball diferenciat amb els fisioterapeutes de l'equip.

A mig termini, el calendari ofereix un cert marge per confiar en que arribi aquest reacció: dels sis propers encontres de Lliga, quatre seran a casa (Girona, Atlético, Athletic i Sevilla), on els de QSF es mostren més forts, i només dos com a visitants (Las Palmas i Málaga, rivals de la zona baixa de la taula i en teoria, més assequibles); això sí, els propers dos partits enfront de Girona i Las Palmas seran clau, ja que en el pitjor dels escenaris, dues derrotes deixarien l'equip en portes del desens al qual podria abaocar-li l'últim rival del curs, l'Atlético de Madrid, un conjunt potent que podria deixar l'equip en la zona vermella de la classificació abans d'un Nadal que seria certament amarg.