AVUI A POL

TORNA PIATTI, EL FLAGELL DEL LEVANTE

12/10/2017
L'argentí li ha fet quatre gols al llarg de la seva carrera als granota: és la seva víctima favorita. Tots els davanters pericos han marcat almenys una vegada un rival que ve d'encaixar sis gols en els últims dos partits.

Redacció, 7:30h A l'espera de veure què passa a ala porteria, tot sembla indicar que apunta al fet que Quique Sánchez Flores farà pocs canvis resecte a l'onze del Bernabéu per jugar demà davant el Levante: un sembla clar, l'entrada de Pablo Piatti, que va causar baixa en el Bernabéu per un procés febril, podria ser l'única novetat, per Marc Roca. En el lateral dret, malgrat la millora de Marc Navarro i Víctor Sánchez, tot sembla apuntar que repetirà Sergio Sánchez, que ahir ja es va mostrar disposat malgrat la seva preferència és estar al central a ajudar allà on el tècnic madrileny cregui convenient.

Amb la tornada de Piatti, QSF recuperarà el seu atac titular, una bona notícia tenint en compte la dada que apunta avui MARCA: tots els atacants han marcat alguna vegada al conjunt granota. Precissament Piatti és el que més gols li ha fet als d'Orriols, quatre, sent el rival davant el qual més ha anotat en la seva carrera.

Gol de Piatti en un derbi de la capital del Túria 

Baptistao els ha clavat tres gols en quatre partits. Gerard només els ha fet un en cinc encontres, mentre que Sergio García, amb passat granota, els ha fet 3 en setze encontres. L'equip de López Muñiz ha encaixat en el que portem de temporada només 10 gols, però s'ha d'especificar que sis han estat en els dos últims encontres davant Betis (4-0) i Alavés (0-2); i repetim un cop més la dada que hem explicat alllarg de la setmana: els seus tres davanters no només no han marcat cap dels gols que sumen fins ara: tan sols han fet un xut dirigit entre els tres pals en els set partits disputats fins ara, deixent la tasca golejador a homes de la segona línia.