AVUI A POL

EL RIVAL. LÓPEZ MUÑIZ: 'L'ESPANYOL ÉS UN EQUIP MOLT BEN TREBALLAT'

11/10/2017
El tècnic del Levante, que encara no ha decidit si farà canvis en l'onze per divendres, demana calma malgrat la mala ratxa de resultats i la sequera golejadora: "Cal tornar al camí: serietat, ordre i minimitzar errors".

Redacció, 19h El tècnic del Levante, Juan Ramón López Muñiz, ha explicat en la prèvia de l'encontre de divendres enfront de l'Espanyol que malgrat la davallada de resultats -el conjunt granota suma dues victòries seguides enfront de Betis i Alavés- no val encendre encara les alarmes, ans el contrari, han de mantenir la calma recordant que encara tenen un rèdit important, 9 punts, gràies als bons resultats de les 5 primeres jornades. El tècnic, que ha desvelat que esperarà a demà per decidir si fa canvis en l'equip inicial, demana "seguir una línia de tranquil·litat, sabem quin és l'objectiu i no hem de venir amb xampany ni eufòrics per un resultat bo. L'altre dia hi havia un equip en el vestuari que amb tres punts donava bots d'alegria i un recentment ascendit amb nou punts no pot pensar que en la jornada 8 això s'acaba. Ens anem a trobar pedres en el camí. Si tot va bé aconseguirem l'objectiu a l'abril o maig. Això no para i sabem que cal arribar a 42 punts i com més aviat millor. Estem en el camí i estem a la meitat de la taula, l'equip ha fet cinc partits i mitjà a un nivell altíssim, perdrem més partits però no podem venir aquí amb les mans en el cap".

També ha demanat tranquil·litat pel fet que en els últims  dos encontres no han foradat la xarxa rival, i no ha volgut carregar de responsabilitat uns davanters que, com us hem explicat aquesta setmana al portal, encara no han marcat no un sol gol, i només han fet un xut entre els tres pals:  "No hem fet gols però no pels davanters sinó perquè no hem arribat amb tanta facilitat. Al final els equips que estan a dalt és perquè no els fan gols i rendibilitzen molt els gols i l'exemple és el Leganés. Hem d'anar a això". Finalment, de l'Espanyol ha destacat que "és un rival molt ben treballat, un estil de joc ben definit, però el que vull és que tornem al nostre camí: serietat, ordre i minimitzar els errors no forçats. Hem de tenir confiança en el que sabem fer".