AVUI A POL

ÁLVARO, AMB BONES SENSACIONS I PREPARAT PER LA LLIGA

11/08/2017
El davanter, content per haver gaudit dels seus proimers minuts després de passar pel quiròfan. Quique suspen l'entrenament d'avui.

Redacció, 15:30h Canvi de plans en el planning de treball de l'Espanyol: QSF, que havia programat per aquest divendres un entrenament en que havia de participar per primer cop Naldo, l'ha suspès  a causa de l'endarreriment en l'arribada del vol que els portava de tornada a Barcelona des de Nàpols, on ahir l'equip va caure per 2-0 davant el conjunt de Maurizio Sarri. El brsailer torna aquest cap de setmana a Rússia per acabar d'enllestir el trasllat, i la propera setmana començarà a treballar al costat dels seus nous companys.

Precissament després de la derrota parlava davant els mitjans Álvaro Vázquez, que va tenir els seus primers minuts en aquesta pretemporada després d¡operar-se el passat 13 de juny d'un trencament del menisc intern del genoll esquerre: "Estic molt content perquè vaig tenir l'oportunitat de participar i tornar a jugar. Va ser un bon moment perquè vaig tenir els meus primers minuts després de l'operació i, el més positiu, és que el genoll no m'ha donat problemes. En l'aspecte personal estic content perquè m'he recuperat de la lesió, estic amb bones sensacions i, finalment, he pogut jugar uns minuts. He treballat bé i estic preparat per començar a competir. D'altra banda, veig que el grup ha treballat bé, hem fet una pretemporada molt digna i un bon treball en línies generals". Després de valorar la derrota enfront del Nàpols destacant el seu nivell, girava full insistint que "toca pensar ja en el primer partit de Lliga davant el Sevilla, recuperar bé, descansar i estar preparats per al debut. Esperem que no sigui un partit tan boig com el de la temporada passada. Sabem que el Sevilla és un gran equip i que serà un partit molt complicat".