AVUI A POL

CAS GERARD: EL VILA-REAL BUSCA ALTRES ALTERNATIVES EN EL MERCAT

11/08/2017
Apunten que davant la voluntat del jugador de no forçar la seva sortida, veuen difícil la seva tornada i apuntarien a d'altres objectius com Lucas Pérez.

Redacció, 7:30h Com s'explicava ahir, el club encara no havia rebut cap proposta oficial per Gerard Moreno per part del Vila-real. Cal recordar que l'oferta mínima -evidentment, si es materialitza la proposta serà per una xifra substancialment superior- ha de ser de set milions; a partir d'aquí, el nostre club ha de decidir si acceptar-la o a abonar el 30% de la mateix per retenir el futbolista; en qualsevol cas, l'entitat blanc-i-blava, malgrat no ha posat preu al jugador, en cap cas acceptaria res que no deixés a les seves arques menys de deu milions d'euros -l'oferta podria acostar-se als 25 milions de la clàusula de rescissió-. En qualsevol cas, a favor de l'Espanyol juga la voluntat del jugador de quedar-se, manifestada en nombroses ocasions, tot i que això implicarà retocar-li la fitxa per millorar les seves condicions -l'entitat de la Plana podria duplicar-li el que cobra aquí- com a premi per la seva fidelitat. Tot i això, un altre problema rau en que malgrat es quedi, les particulars condicions del seu contracte no variaran, és a dir, aquests drets son per sempre.

Des de Castelló arriben notícies que poden tranquilitzar l'espanyolisme: i és que El Periódico del Mediterráneo apunta que davant  la voluntat del jugador de quedar-se -ells confiaven que fos ell mateix qui forcés la seva sortida i mostrés el seu desig de marxar-se, però sembla que no estaria disposat a forçar una situació que no passi per un acord entre clubs que ara mateix no sembla gaire factible- ja estaria plantejant-se altres possibilitats per substituir a Roberto Soldado, com un nom que ha sonat durant setmanes en òrbita perica, el davanter de l'Arsenal Lucas Pérez, i que com recordarem ja ha sol·licitat el transfer request, una modalitat que només s'usa a Anglaterra, per la qual els jugadors demanen per escrit el seu desig d'abandonar el seu club. També sona Luciano Vietto, a qui l'Atlético busca equip en no comptar per Simeone.

Caldrà estar pendents també del que explica SPORT, en el sentit que Piatti, de qui ahir ja es va desmentir pogués ser objectiu del Barça -s'havia parlat d'una oferta de 15 quilos més Denis Suárez-, hauria sol·licitat una reunió amb els dirigents de l'Espanyol, suposadament per comunicar que el jugador argentí té una suculenta oferta, que segons el diari podria ser de Rússia. Veurem en què queda tot plegat.