AVUI A POL

AARÓN: 'CADA DIA APRENC UNA COSA NOVA'

16/07/2017
El jove lateral es mostra il·lusionat davant la nova temporada i amb ganes de començar de nou.
Redacció, 13:30h Aarón va viure la temporada passada uns mesos molt accelerats, que el van portar del filial al primer equip a tota velocitat. La seva progressió va ser tan meteòrica que a meitat de temporada ja va aconseguir una plaça a la primera plantilla. Sap que aquest any ha de ser el de la seva consolidació i es mostra "il·lusionat" i "amb moltes ganes de començar de nou, de tornar a jugar i d'estar amb els meus companys en el terreny de joc".

El jove lateral català confia que "aquest any segueixi anant tot igual" i no oblida que "cada dia aprenc alguna cosa nova. Els meus companys em donen suport i m'ajuden molt".

Reconeix que, a nivell col·lectiu, la passada campanya "l'equip va anar de menys a més" i per això espera que "aquest any tot ens vagi bé i que puguem començar més fort que el passat".

Alaba l'arribada dels nous reforços, - "Sergio i Granero han fet grans anys a Primera i Mario està demostrant que farà un gran paper" - i subratlla que el projecte esportiu "s'anirà consolidant amb el temps. Les coses s'estan fent molt bé ".

Tampoc oblida que, tot i la intensitat de les primeres sessions, "tots tenim ganes de jugar ja el primer amistós de la pretemporada a Indonèsia".

Informa RCD Espanyol.