AVUI A POL

DIEGO REYES: 'EL MEU CAP ÉS AL PORTO'

16/07/2017
El defensa es reincorpora avui als entrenaments amb els portuguesos a l'espera de nous esdeveniments.
Redacció 8:00 h Diego Reyes va participar al costat de Raúl Jiménez i Jorge Campos en un esdeveniment organitzat per Nike, on va revelar que es reintegrarà aquest cap de setmana als entrenaments del Porto, esperant tenir la seva revenja amb els Dragoes, que entrena Sergio Conceiçao, descartant així algunes informacions publicades segons les quals es podria declarar en rebel•lia per a forçar el seu traspàs a l'Espanyol.

"El meu cap és a Porto, tractar de guanyar-me un lloc, sinó que sigui el que passi, però jo content de tornar a una institució que em va donar l'oportunitat d'anar a Europa. Vull treure'm l'espineta de fa dos anys, que no vaig tenir tanta oportunitat. Ara sóc una persona i un jugador més madur i vull ajudar a guanyar el campionat" van ser les paraules en aquest esdeveniment per al defensor a ESPN.

El jugador va pujar una foto al seu compte d'Instagram on ja anava uniformat amb els colors del Porto. Ara caldrà veure si la situació pot donar algún gir inesperat, però ara per ara les opcions de l'Espanyol per comptar amb el jugador semblen allunyar-se.