AVUI A POL

QUIQUE: 'LA NOTA DE LA TEMPORADA ÉS MOLT BONA'

19/05/2017
El tècnic ha felicitat als seus jugadors i ha avançat que vol construir una plantilla que millori a l'actual però donant continuïtat: "Tant de bo que es puguin concretar les dues renovacions perquè volem que es quedin els bons i fer un equip millor".
Redacció, 23.01h. L'Espanyol ha finalitzat la temporada al camp del Granada amb una victòria que ha costat més del que es podia haver imaginat. Quique Sánchez Flores ha assegurat que "la nota de la temporada és molt bona" perquè "amb 56 punts estariem parlant d'Europa" en altres edicions lligueres. "Felicito als jugadors perquè han representat perfectament els colors de l'Espanyol", ha comentat.

L'entrenador blanc-i-blau ha explicat que "es tracta de ser competitiu a cada camp" i de no distingir entre "si es juga a casa o fora". Sánchez Flores ha comentat que la present temporada és "una base que proposa una millora en coneixements ofensius i defensius" el curs vinent, ja que l'Espanyol ha jugat "a camps molt difícils aquestes últimes jornades i s'ha competit bé".

L'entrenador madrileny encara no vol pensar en el pròxim curs, ja que encara és aviat: "Anirem passa a passa. Celebrarem l'objectiu i després farem una plantilla que doni continuïtat. Seria la llet coneixer alguna notícia respecte a la plantilla. Tant de bo que es puguin concretar les dues renovacions perquè volem que es quedin els bons i fer un equip millor".